BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Gamla Huddingevägen 444 A

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
  • 4586
  • 377
  • 2172
Värdera din bostad

Beskrivning

I det förtrollande området Örby, som är högt eftertraktat, presenterar vi stolt denna smart utformade 3:a med förmånlig månadsavgift och uteplats!

Denna bostad har tidigare genomgått en imponerande renovering och erbjuder en rad imponerande funktioner. Här finns ett välplanerat, tidlöst kök, ett rymligt vardagsrum, två bekväma sovrum, en klädkammare, ett badrum med kakel och klinker, en förtjusande uteplats och generösa förvaringsmöjligheter. Vita väggar och parkettgolv ger en konsekvent och elegant atmosfär som sträcker sig genom hela bostaden. Det här är verkligen en unik bostad, en dröm för den som söker det ultimata boendet i det eftertraktade Örby-området.

Det strategiska läget gör bostaden perfekt för många livsstilar. Precis utanför tröskeln finner du flera busslinjer som smidigt tar dig runt i Söderort, till Älvsjö pendeltågsstation eller Bandhagens tunnelbanestation. Med pendeltåget är du i Stockholm City på endast 9 minuter, och med bil tar du dig till södra länken på några minuter. Här finns gott om kostnadsfri parkering, och möjligheten att hyra en egen parkeringsplats i föreningen för endast 350 kr per månad. Området har dessutom sitt eget, helt nya centrum som för närvarande byggs precis över gatan där Hemköp precis öppnat. Detta centrum kommer att inkludera moderna bostäder och spännande butiker. Läget är utmärkt och ligger mitt i hjärtat av Örbys villaområde. För de som gillar cafékultur finns det populära caféet Chateau i närheten, precis som Willys stormarknad som ligger mellan Örby och Älvsjö pendeltågsstation. Intill Örby finns även det omtyckta utomhusbadet Älvsjö och den natursköna Långsjön, som bjuder på vackra badplatser och skridskoåkningsspår under vintermånaderna.

Dessutom finns ett rymligt vindsförråd till lägenheten att nyttja, vilket ger extra praktiskt förvaringsutrymme. Så missa inte tillfället att förvärva denna enastående bostad! Varmt välkommen på visning.

OBS! Uteplatsen tillhör föreningen. 

Rumsbeskrivning

Entré: En rymlig och inbjudande hall med gott om plats att hänga av kläder och möjlighet att inreda med mindre möbler. Parkettgolv ger entrén en tidlös touch som sträcker sig genom hela bostaden.

Kök: Ett modernt vitt kök med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor. Den enhetliga designen inkluderar vita köksskåp och vitt kakel ovanför en bänkskiva i trä, vilket skapar en elegant kontrast. Här finns utrymme för ett matbord för 4-6 personer. Köket är fullt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrummet: Ljuset flödar in i det rymliga och luftiga vardagsrummet genom de stora fönstren. Här finns gott om plats för både stora soffor och förvaringsmöbler.

Sovrum 1: Ett rymligt sovrum med ingång från vardagsrummet och utsikt mot en tyst innergård. Här finns utrymme för en dubbelsäng och garderober som erbjuder praktisk förvaring.

Sovrum/Gästrum: Det andra sovrummet är av god storlek och ligger också mot gård. Det går att inreda med en enkelsäng och mindre möbler, kan även användas som arbetsrum eller gästrum. Garderober erbjuder gott om förvaringsmöjligheter även här.

Badrum: Badrummet är helkaklat med klinkergolv och kaklade väggar. Det är utrustat med wc, handfat, spegel, väggskåp och dusch.