BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby - Enskede

Tussmötevägen 207j

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • 7.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk 4:a på 105 kvadratmeter med charmig radhusvibb! Med öppen planlösning och förtrollande naturligt ljus. Det är tydligt att grannsämjan är på topp här! Varje detalj i detta boende är genomtänkt och smakfullt utfört - ett hem utan kompromisser! Läget är helt optimalt, med allt du behöver inom en radie av 200 meter. En välutrustad mataffär (BEA är populär för sitt breda sortiment), skolor, förskolor, apotek, vårdcentral samt bekväm tillgång till både bussar och tunnelbana för att ta dig vart du behöver. Ett hem som passar alla behov och önskemål! 

Föreningen är stabil med en sund ekonomi och fastigheten är väl underhållen. Byggnaden är från 2014 och marken är friköpt. Till lägenheten hör ett förråd på cirka 4 kvadratmeter i anslutning till entrén. Det finns även en egen parkeringsplats tillgänglig för 325 kronor per månad, samt gratis parkering på närliggande gator. I månadsavgiften ingår även kostnaden för TV och indraget fiber, vilket tillkommer 399 kronor per månad. 

En dörr öppnar upp till lägenheten och välkomnar dig med vitmålade väggar och gott om plats för att hänga av dig in till vänster. Här finns en rymlig klädkammare under trappen för optimal förvaring.

Några steg in finner du vardagsrummet och köket med matplats, där du genast möts av ljuset, rymden och den bedårande utsikten som fångar blicken. Ljuset strömmar in och skapar en omedelbar känsla av nyfikenhet över att utforska mer. Det sociala sällskapsrummet skapas av den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Medan middagen förbereds, kan vännerna bekvämt slå sig ned i den generösa soffan. Här finns gott om plats för en stor soffa, ett soffbord, en fåtölj, en hylla och ett rejält matsalsbord. Den öppna planlösningen ger möjlighet till olika möbleringsalternativ, medan de stora fönstren tillsammans med de rymliga ytorna skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Själva köket är välutrustat med generösa arbetsytor och förvaring i form av vita, släta överskåp och underskåp. Den maskinella utrustningen inkluderar en diskmaskin, en rostfri kyl/frys, samt en fläkt och en häll med en ugn under. I anslutning till köket, delvis skyddat bakom köksön, ligger matplatsen. Här finns gott om plats för 6-8 personer och även denna del av lägenheten har en lummig utsikt mot de pittoreska villorna, vilket skapar en ”Bullerbykänsla". Det fina fönstren låter naturen utanför bli en del av upplevelsen, där man kan se hur årstiderna skiftar från höst till vinter och återigen till vår. 

Att ha två badrum i en lägenhet är verkligen få förunnat. Det ena badrummet ligger på första våningen och det andra på andra våningen, vilket är perfekt när man har gäster. Båda badrummen är helkaklade och utrustade med toalett, handfat med kommod och badrumsskåp. Badkar i det ena och dusch i det andra. Dessutom finns det tvättmaskin, torktumlare och handduksvärmare för att tillföra extra bekvämlighet. Vilken lyx, eller hur? Det andra badrummet är placerat utanför sovrummen och har vita kaklade väggar och svart/vitt klinkergolv. Här finns också en dusch, tvättställ, handdukstork och toalett.

En trappa upp från de sociala utrymmena finner du den privata delen av hemmet, bestående av tre sovrum och ytterligare ett badrum.

I det första sovrummet råder en känsla av lugn. Här finns utrymme för en dubbelsäng med matchande sängbord. Du hittar gott om förvaringsmöjligheter i de många garderoberna, och längs takets lutning finns generöst med plats för ytterligare förvaring - perfekt för att organisera saker som kanske inte har en given plats. Från detta sovrum har du tillgång till takterrassen. Är det den bästa terrassen i området? Många tecken pekar åt det hållet. Med ett fritt läge och soligt väder året runt, bjuder terrassen in till sköna dagar och kvällar utomhus. Med gott om utrymme för möblering finns det möjlighet att skapa olika avsnitt för lounging, utomhusmiddagar och växtodling.

Mitt emot master bedroom finner du sovrum nummer två. Här finns utrymme för en säng, ett skrivbord eller en gästsäng. De många garderoberna erbjuder gott om plats för kläder och sänglinnen.

Sovrum tre är ett härligt ljust och behagligt rum med gott om plats för många olika funktioner. Det finns bra förvaringsmöjligheter längs ena kortväggen. För närvarande används detta rum som gästrum.

Varmt välkomna att besöka detta fantastiska boende!