BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Borgargatan 14

  • 3 rum och kök (mini 3:a)
  • 52 kvm
  • 4.515.000 kr / Såld
  • 4871
  • 338
  • 11931
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymlig lägenhet med vacker utsikt och perfekt läge på Södermalm.

Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av både sociala ytor men också separat kontor/barnrum samt ett stort sovrum med balkong. Här kommer du att kunna njuta av en väl genomtänkt planlösning med det nyrenoverade köket; komplett med en ny Smegspis, ek-skivor från Örnsbergs finsnickeri samt knoppar i porslin från Sekelskifte. I köket och vardagsrummet strömmar ljuset in på eftermiddagen och kvällen genom två stora fönster. Balkongen erbjuder förmiddagssol och en vacker utsikt över Högalidskyrkan och den grönskande parken. Badrummet är stort och inrymmer enkelt en tvättmaskin.

Vardagsrum och kök vetter mot en stor fridfull gård med liten lekplats, odlingslådor, grillar och gott om utrymme för sommarfiranden i solen. Sovrummet åt andra hållet mot en lugn gata.

För barnen är det praktiskt att gå till Högalidsskolan helt utan trafik via gångbron, som gångbron nästan uteslutande används till under korta tidsintervaller morgon och eftermiddag. Dessutom finns fantastiska fritidsaktiviteter för barn i den närbelägna Högalidsparken med en grönskande parklek och uppfylld plaskdamm under sommarmånaderna.

I föreningen finns även en stor tvättstuga med fyra tvättmaskiner, två torkskåp och mangel precis nedanför i källaren samt flera andra tvättstugor i huset. I källaren finns också ett normalstort förråd, modernt och fräscht utrymme. 

För dem som vill ha nära till/från T-banan och Hornstulls centrum är detta perfekt då du kan gå genom byggnaden och komma in/ut precis vid nedfarten till T-banan vid Hornhuset.

Föreningen är välvårdad med stabil ekonomi, låg belåningsgrad och fastigheten ligger ovanpå Hornstulls centrum vilket gör att det varken är tomträtt/äganderätt på marken. Läget på Södermalm bjuder på mysiga strandpromenader, caféer, restauranger och butiker.

- Balkong mot Högalidskyrkan och en lugn gata
- Renoverat kök samt stambytt badrum
- Genomgående planlösning
- Stabil förening
- Låg belåningsgrad
- EJ tomträtt
- Låg avgift