BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Renstiernas gata 16, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 6.750.000 kr / Såld
  • 6914
  • 1692
  • 5322
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i denna förtrollande trerumslägenhet med ett fantastiskt burspråk i vardagsrummet som skapar en otrolig känsla av ljus, rymd och karaktär. Lägenheten har även en rymlig balkong som ligger i ett fridfullt gårdsläge, perfekt för avkoppling under sommarhalvåret.

Köket har genomgått en stilfull renovering i en elegant grå nyans och har en vacker stenskiva som ger en modern touch. De stora fönstren i lägenheten är inte bara vackra, de har också fina nischer som återger känsla av byggåret. Med högt i tak och takstuckaturer i vardagsrummet och andra områden, är det en imponerande och stilfull bostad.

Höga socklar och ljust furugolv pryder hela lägenheten, vilket ger ett enhetligt intryck. Badrummet är tidlöst renoverat med vitt kakel och är utrustat med en praktisk tvättmaskin. Planlösningen är välplanerad vilket gör att utrymmet utnyttjas optimalt. Dessutom har lägenheten speglade dörrar som adderar till dess eleganta atmosfär. Det här är den perfekta bostaden för dig som söker en kombination av modern komfort och tidlös charm.

Denna bostad är centralt belägen i ett kvarter som pulserar av liv och aktiviteter. Här finner du ett överflöd av restauranger och en dynamisk atmosfär, samtidigt som det också erbjuder lugna och charmiga gator med vackra hus och omgivningar som är en fröjd för ögat. Dessa kontraster ger livet på denna adress en härlig mångfald och spännande variation.

Rumsbeskrivning 

Entré
Välkomnande entré med slitstarkt mörkt klinker och väggar målade i ljusa färger. Här finns en ett tidsenligt galler för extra säkerhet. 

Kök
Köket har renoverats nyligen, 2017, och är i en vacker nyans av blågrått med arbetsbänkar i sten. Det är fullt utrustat med en induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, köksfläkt och en rymlig kyl/frys. Köket har tillräckligt med plats för en matplats med fyra sittplatser.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet imponerar med sin höga takhöjd och generösa fönsterytor i vackra burspråket som släpper in mycket naturligt ljus. En vacker original takstuckatur från 1898 pryder rummet och en charmig fönsternisch skapar en behaglig atmosfär. På väg in i vardagsrummet hittar du två rymliga förråd och från detta rum kan du njuta av den livliga utsikten över Södermalm under alla dygnets timmar.

Sovrum 1
Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och eventuell arbetsplats. Två klädkammare med hög takhöjd är angränsande till sovrummet. Här finner du också vackra furugolv och väggar målade i ljusa färger.

Sovrum 2
Det andra rymliga sovrummet är också tillräckligt stort för en dubbelsäng och härifrån har du tillgång till den trevliga balkongen som vetter mot den lugna och gemensamma innergården. Rummet kan användas som kontor eller barnrum, du väljer. 

Badrum
Badrummet är enastående med helkaklade vita väggar och ett grått klinkergolv med golvvärme. Här finns en wc, en rymlig dusch, en stor badrumsspegel, ett tvättställ med förvaringskommod under och en tvättmaskin.

Förråd
Till lägenhet hör nyttjanderätten till ett rymligt vindförråd.