BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Telegrafberget

Semaforvägen 57

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
  • 2102
  • 975
  • 3598
Värdera din bostad

Beskrivning

Mellan skogen och havet hittar du denna tysta och moderna 2:a med genomtänkt design och en rymlig inglasad balkong på populära Telegrafberget.

Det nya skärgårdsnära boendet intill Stockholms inlopp erbjuder både bekväm båtpendling och underbara skogspromenader i naturreservatet bredvid. Här kan du njuta av ett exklusivt och bekvämt boende med tillgång till fantastiska faciliteter såsom gemensam takterrass som bjuder på kvällssol och strålande havsutsikt mot staden, gym, bastu, garage och övernattningsmöjligheter.

Lägenheten har en genomtänkt och elegant design med en unik och rymlig öppen planlösning. De stora panoramafönstren längs ena kortsidan, mot den inglasade balkongen, ger en härlig vy. Köket är stilfullt inrett med lindblomsgröna luckor och här finns gott om plats för ett stort middagsbord. Den generösa takhöjden förstärker den luftiga och välkomnande atmosfären.

 Bara någon minut från lägenheten når du båtplatsen där båtarna till Slussen och Strömkajen går allt oftare – en riktig lyx. Dessutom finns vackra stigar i skogen som leder till både Glasbrukssjön och Yasuragi. Du kan jogga till Glasbrukssjön på bara 20 minuter eller ta en avkopplande promenad till Yasuragi på samma tid. 

Sammanfattningsvis är Semaforvägen 57 en attraktiv bostad med en tyst och modern miljö mellan skogen och havet. Den genomtänkta designen, föreningens gemensamhetsutrymmen, rymliga planlösningen och närheten till naturreservatet och skärgården gör detta till ett fantastiskt och unikt boende. Missa inte chansen att uppleva denna bostad på plats! Kontakta mäklaren för en privatvisning.