BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Gullmarsvägen 27, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 4.835.000 kr / Såld
  • 4831
  • 2334
  • 3637
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen upp tre trappor till denna mycket trevliga gaveltrea med ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck samt vacker vy över Stockholm och grönska. Belägen i populär och gedigen bostadsrättsförening med låg belåningsgrad.

Smakfullt, renoverat kök med fina materialval som vita köksluckor med beslag i tidtypisk retrostil, bänkskiva i det klassiska virrvarrmönstret snyggt kakel hela vägen upp till tak. Köket har fina arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter samt en trivsam matplats intill fönstret med härlig utsikt. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, spishäll, inbyggd micro och ugn, fläkt samt infällda spotlights i taket. Ljust vardagsrum med ett inbjudande gavelläge och vacker fiskbensparkett, här finns också en tilltalande fönsternisch som förhöjer mysfaktorn. Vardagsrum är lättmöblerat med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som fåtölj eller tv-möbel.  Från rummet har man utgång till rymlig balkong belägen bland grönska i sydost. Stilrent badrum med helkaklade väggar, klinkergolv samt en dekorativ fonddetalj. Badrummet är utrustat med generös dusch med glasdörrar, handfat med kommod, kombinerad tvätt - och tork maskin, badrumsskåp och förvaring. Lägenheten erbjuder två insynsskyddade och rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Vidare finns inbyggd förvaring i båda rummen. Välkomnande, möblerbar hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén.

Endast ett stenkast från huset nås Årstaviken med populära promenad och joggingstråk. För dig som gillar att bada finns ett antal badbryggor att tillgå. Bra kommunikationer direkt utanför dörren och promenadavstånd till Gullmarsplan med tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer.

- Ljust gavelläge
- Balkong i sydost
- Två stora sovrum
- Hiss i fastigheten
- Smakfullt kök med matplats
- Stilrena och moderna materialval
- Vacker vy över Stockholm och Globen
- Välskött förening med låg belåningsgrad
- Gott om förvaring
- Lummig omgivning
- Ett stenkast från Gullmarsplan

 

Varmt välkommen!