BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta - Farsta Centrum

Grumsgatan 4

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 2.950.000 kr / Såld
  • 4563
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Grumsgatan 4! Denna 3 rum och kök lägenhet erbjuder ett ljust och trivsamt hem med många bekvämligheter.

 
Lägenheten välkomnar dig med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Du kan njuta av eftermiddags och kvällssolen som strålar in genom vardagsrumsfönstret och vackra solnedgångar från ditt eget vardagsrum. Köket är välutrustat med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Du kan enkelt hålla koll på barnen i deras sovrum eller lekrum när du lagar mat. Lägenheten har två rymliga sovrum, en praktisk klädkammare och ett helkalkat badrum. En praktisk detalj är närheten mellan hallen och klädkammaren, där du smidigt kan förvara barnvagnen samt övrig förvaring. 
 
Grumsgatan 4 har inte bara en fantastisk bostad att erbjuda, utan även trevliga grannar som skapar en trivsam gemenskap. Här finns en härlig mix av barnfamiljer, pensionärer och singelhushåll, vilket bidrar till en varm och inkluderande atmosfär. Du kommer snabbt att känna dig välkommen och trivas i detta vänliga grannskap.
 
Lägenheten disponeras med två rymliga sovrum, en praktisk klädkammare, balkong, vardagsrum och ett helkalkat badrum. Huset har genomgått stamrenovering 2010, fått nya fönster 2017 samt en renoverad balkong 2023.
 
Missa inte chansen att bli ägare till denna 3 rum och kök lägenhet på Grumsgatan 4