BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Kölnagatan 14, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 92 kvm
  • 8.200.000 kr / Såld
  • 1818
  • 6024
  • 3913
Värdera din bostad

Beskrivning

Förstklassig topprenoverad fyra i hjärtat av Hammarby sjöstad, letar du efter ett boende utöver det vanliga som dessutom bjuder på terrassliknande balkong om ca 20kvm då kan ni sluta leta. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering senaste åren, omvandlad från en trea med ett badrum till en otroligt välplanerad fyra med två badrum. Hela lägenheten har nytt genomgående vitbetsat enstavsparkett i ek, ommålade väggar, nya lister och golvsocklar, platsbyggda elementskydd, samt ett arkitektritat kök med köksö och exklusiva materialval. Dessutom ligger lägenheten i ett mysigt gårdshus med trevlig innergård. 

- Terrassliknande balkong i vinkel om ca 20kvm med sjöglimt (söderläge)
- Balkong med sjöglimt
- Öppen planlösning
- Två badrum
- Arkitekt ritat kök med köksö
- Stabil föreningen med god ekonomi

Hall
Välkomnande och rymlig hall med skjutdörrsgarderob med fin välvd vägg som ger ett trevlig första intryck. PÅ golvet ligger fint granitkeramikplattor Bricmate Kolmården. Infälld ledbelysning i det flytande taket ger ett jämt ljus i hall och korridor mot vardagsrum och kök.

Vardagsrum och kök
Härligt stort och socialt vardagsrum i öppen planlösning med kök, härligt stora fönsterpartier i två väderstreck med högt i tak (ca 2,7m) som gör att det känns otroligt ljust och luftigt. Det finns gott om plats för soffgrupp samt stort matbord i anslutning till kök med plats för stora sällskap. Utgång till underbar terrassliknande balkong i vinkel om ca 20kvm mot föreningens innergård i söderläge. Balkongen bjuder även på sjöglimt och vy mot Sjöstadsparterren.
Exklusivt arkitektritat kök som blir som en inredningsmöbel till lägenheten med bland annat specialbyggt jalusiskåp med eluttag, arbetsbänk i granit Verde Marina från Sjöstrands Granit & Marmor. Inbyggd kyl och frys, induktionshäll med inbyggd fläkt, inbyggnadsugn och mikro från NEFF, helintegrerad diskmaskin, samt infälld ho med kran från Decosteel. Stor köksö för ytterligare arbetsyta och förvaring med eluttag.

Terrassliknande balkong
Om ca 20kvm med sol från förmiddag till sen eftermiddag/kväll. Härlig vy över föreningen innergård. Det finns gott om plats för sittgrupp och matgrupp samt gasolgrill och odlingar.

Sovrum 1
Ett rum perfekt att nyttja som Master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring i form av inbyggda garderober. Detta sovrum har en egen balkong med sjöutsikt mellan träden.

Sovrum 2
Perfekt som ett barnrum eller gäst/arbetsrum vad man önskar. Här finns plats för säng och skrivbord eller garderob/byrå.

Sovrum 3
Även detta blir ett bra barnrum eller tonårsrum. Plats för säng och garderober eller skrivbord.

Badrum 1
Badrum med med vitt kakel med fondvägg och klinker i Verde India marmor från Italien med golvvärme. Utrustat med handfat med kommod, badkar, vägghängd WC. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk och ytterligare förvaring i överskåp ovanför. Vägghängd vertikal eluppvärmda handukkstorkar från Smedbo.

Badrum 2
Helkaklat med Verde India marmor från Italien med golvvärme, infälld ledbelysning i fondvägg samt vertikal eluppvärmd handdukstork från Smedbo. Utrustat med handfat, WC och dusch.

Sammanfattningsvis en otroligt unik och toppfräsch lägenhet i attraktivt läge i Hammarby sjöstad! Denna vill man inte missa! Välkommen på visning.