BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Ekensbergskajen 3

  • 4 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 7249
  • 320
  • 9534
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende på en av Stockholms bästa waterfront adresser i populära Gröndal. Här bor du i en exklusiv och toppmodern 4:a med en oslagbar sjöutsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Stor balkong med Mälarens glittrande vatten precis utanför och möjlighet att få uppleva otroliga solnedgångar.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet och sjöutsikten genom de stora fönsterpartierna från golv till tak. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard och moderna ytskikt.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök med öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats med goda sällskapsytor. Köket är utrustat med ugn, induktionshäll, kyl, frys, micro och diskmaskin. Bänkskiva och stänkskiva i kvartsten. Från köket når du balkongen genom helglasad skjutdörr, här får du ett extra rum under sommarhalvåret. Tre rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Två helkaklade badrum med marmorgolv och golvvärme varav ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare och den andra med dusch.

Precis runt husknuten finner ni soldäck och badbryggor där hela familjen kan gå ner i badrocken för att avnjuta ett morgondopp eller kvällsdopp medan kajakerna tyst glider förbi. Yogaklasser brukar även hållas på bryggan och ibland även andra utomhusaktiviteter.

Bostaden kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med det unika vattenläget, stora fönsterpartier, härlig balkong gör detta till ett ytterst svårslaget och unikt boende.
Välkommen på visning!

- Sol på balkong från 17:00 till solnedgång
- Unik 4:a med Mälarens glittrande vatten precis utanför fönstren
- Fantastiskt vattenläge
- Exklusivt och toppmodernt boende
- Nyproducerad 2017
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Fönster från golv till tak med fantastiskt ljusinsläpp
- Toppfräscht och full utrustat kök
- Två helkaklade badrum med marmorgolv och golvvärme
- Genomtänkt planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Rymlig balkong
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Källarförråd
- Lugnt och mysigt område
- Badplats inom någon minuts promenadavstånd