BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sörskogen - Huddinge

Taggsvampsvägen 81

  • 5 rum och kök
  • 147 kvm
  • Såld
  • 5161
  • 638
  • 2482
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Detta hus ligger dessutom nära vändplanen så det är minimalt med trafik. Huset har en totalyta om hela 180 kvm, 147 kvm boarea och 33 kvm biarea fördelat på två plan plus souterrängplan, 5 rum och kök. Detta hus har en modern utformning och de gjorda renoveringarna känns ordentligt utförda. Gillar ni ett modernt hus kommer ni att älska detta hus! Från husets baksida har ni en underbar utsikt mot Huddinges centrala delar och vidare bort mot Stockholm södra delar. Det är en P-plats med laddbox på tomten och en P-plats i garagelänga.
Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. Det är lagom avstånd till områdets tre lekplatser samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola. Bussens ändhållplats är i området och det är bara ett par minuters promenad från huset till natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan
När ni kliver in i huset möts ni först av den ljusa rymliga hallen med halvöppen planlösning till det trevliga köket. I hallen är det bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor och i köket är det bra arbetsytor, modern maskinell utrustning bestående av extra bred induktionshäll, frostfri frys och kyl samt ugn, kaffemaskin och en integrerad diskmaskin. Matplatsen är stor nog för ca 7 – 8 personer. På golvet ligger ett snyggt klinkergolv med el-golvvärme. Direkt utanför entré/kök finns en fin trädäckad uteplats. Uteplatsen är ett perfekt ställe att avnjuta frukosten och/eller lunchen varma soliga sommardagar. Här har ni härlig sol till ca kl. 15. Här vill jag att ni noterar det modernt snygga glasstaketet. Innanför köket ligger den praktiska och snyggt renoverade tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Också här ligger samma snygga klinkergolv med el-golvvärrme. Går ni sedan längre in i huset och passerar trapprummet på väg till det stora ljusa vardagsrummet så finner ni en snyggt renoverad gästtoalett med klinker på golvet, kakel på väggarna och en vägghängd wc med inbyggd cistern. I det ljusa rymliga vardagsrummet ligger en snygg ekparkett på golvet och en riktigt modernt designad öppning av väggen mellan vardagsrum och trapprum. Från vardagsrummet kliver ni ut på en stor härlig balkong där man kan sitta riktigt många och gärna avnjuta en god middag. Här har ni sol från ca kl 15 till solens nedgång och en underbar utsikt mot de centrala delarna av Huddinge. Notera det snyggt modernt designade staketet. Blir solen för stark så finns en markis att fälla ut.

Övre plan
Går ni upp en trappa från entréplanet så finner ni ett stort master bedroom med fransk balkong och en underbar utsikt. Här finns markis över både fönster och fransk balkong. På övre plan finns också ytterligare två bra sovrum samt ett ljust trevligt badrum med klinker med el-golvvärme och kakel. Utrustningen i badrummet består av vägghängd wc med inbyggd cistern, stort handfat med kommod och separat dusch med två duschar samt en elektrisk handdukstork. Här finns också ett praktiskt öppningsbart takfönster. I trapprummet finns det flertalet garderober för bra förvaring.
Det är ek-parkett i sovrum 1 och trägolv i de andra rummen.

Souterrängplan
Går man sedan längst ner i huset så finns där ett större rum om ca 20 kvm och utgång till altanen. Rummet används av nuvarande ägare till biosalong men passar också alldeles utmärkt till gillestuga eller kanske ett rum för den äldre junioren som uppskattar att vara lite för sig själv. Det är bara fantasin som begränsar. På den trädäckade altanen om ca 30 kvm finns en jacuzzi och över altanen en markis. Varför inte avnjuta nyårsafton i en varmt bubblande jacuzzi i goda vänners lag.
På souterrängplan finns också en renoverad toalett med klinker på golvet, kakel på väggarna samt en toalett med wc och handfat. På souterrängplan finns dessutom två bra förråd och ett litet praktiskt trappförråd. Det stora förrådet används av nuvarande ägare till gym men det passar också alldeles utmärkt till ungdomsrum eller kanske spelrum eller kanske bara som förråd. Det mindre förrådet används just nu till just förråd men en del boende i området har gjort om det till bastu med dusch då det finns tillgång till både varmt och kallt vatten samt golvbrunn.
På golvet i biosalong/gillestuga och trapprum ligger ett praktiskt laminatgolv och i det stora förrådet/gymmet en trevlig matta. 


Tomt
På tomtens framsida finns det en bra parkeringsplats med laddbox för el-bil och en trevlig trädäckad uteplats precis utanför entré/kök.


Övrigt
Fiber och Comhems grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Då huset är tilläggsisolerat och fönster med riktigt bra U-värde samt en luft/luft-värmepump så är det låg elförbrukning.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bara med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.
Det finns en centraldammsugare.
Bio-utrustningen ingår inte i köpet men kan lämnas kvar efter överenskommelse.
Gym-utrustningen ingår inte i köpet men kan lämnas kvar efter överenskommelse.

Detta superfina radhus måste ni uppleva på plats!