BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Lindhagen

Lustgårdsgatan 14, vån 5

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • 6.875.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna lägenhet som präglas av en social och öppen känsla samt ett trevligt ljusinsläpp från de stora panorama fönsterna som bidrar till ett fint ljus i hela bostaden.

Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att optimera och ge social yta. Köket är fullt maskinellt utrustat med moderna vitvaror från Siemens bestående av en induktionshäll, integrerad micro, kyl och frys, diskmaskin samt fläkt. Här finns plats för både soffgrupp samt matgrupp. Här möts man även av de otroliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna som leder ut till balkongen. Det finns möjlighet att ha grill på balkongen, det är även plats för en soffgrupp. I hallen finns det gott om plats med förvaring samt avhängningsmöjligheter. Ett stort sovrum med en vädringsbalkong där det även finns plats för ett mindre möblemang. I sovrummet finns det plats för en dubbelsäng och klädförvaringen är inbyggd i en skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Det mindre rummet kan man använda efter eget behov så som barnrum, gästrum eller kontor. Det rymliga badrummet är helkaklat med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare, inbyggt torkställ, WC, handfat med kommod, spegel med förvaring, en bra arbetsbänk samt väggskåp. Det finns även garage i byggnaden.


I denna bostad har du allt du kan önska dig av ett komfortabelt hem samt en stabil och välskött Brf. Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!