BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö Öringe

Öringe strandväg 10

  • 7 rum och kök
  • 165 kvm
  • Såld
  • 7005
  • 582
  • 18723
Värdera din bostad

Beskrivning

UNIK SJÖTOMT MED EGEN Ö!

Här erbjuds en idyllisk tillvaro med möjlighet att njuta av, brygga, utebastu och en alldeles egen ö. Skiftande tomt om 2467 kvm med stor gräsmatta, äppelträd, insynsskyddad vik och egen strand samt en tomt om 9913 vattenareal. Från den grönskande tomten erbjuds en fridfull vy över Öringesjön med underbara solnedgångar. Här bor ni stillsamt och harmoniskt med allt vad naturen har att erbjuda precis runt knuten.

Gediget och välskött hus med många karaktärsdrag som ger en känsla av hemtrevnad. Fastigheten har varit i samma ägo i över 50 år och har med åren renoverats och förbättras med stor omsorg och eftertanke.

- Privat ö
- Utebastu
- Egen brygga
- Lusthus
- Garage
- Plats för flertalet bilar på tomten
- Två eldstäder
- Fiber
- Två tomter om sammanlagt 12 380 kvm (9913 vattenareal och 2467 landareal)

Här bor du i närheten av Tyresö golfbana samt med närhet till bad och båt. Tyresö ligger nära kusten och utmärks av en vacker skärgårdsnatur och har även gott om badsjöar och skogsmark att ströva i. För den sportiga finns, förutom golfbanan, rackethall, ishall och simhall i närheten. Skolor och förskolor finns i närområdet. För den kulturella har Tyresö kända sevärdheter såsom Tyresö Slott och Tyresö kyrka. I närliggande Tyresö Centrum finns en galleria med goda shoppingmöjligheter och service.

Kommunikationer är goda med bussar till centrala Stockholm, Gullmarsplan, Nacka och Haninge. Med bil nås centrala Stockholm på omkring 15 min. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp där båtar tar dig ut i skärgården och även in till Stockholm.

Varmt välkomna på visning!