BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Paternostervägen 102

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
  • 2202
  • 701
  • 2669
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris - Ring för visning!

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva den här underbara tvårumslägenheten som bjuder på sol hela dagen med utsikt över Nytorps Gärde.

Högst upp i huset finner ni den här välplanerade bostaden som tillhandahåller mycket goda förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten bjuder på en förtjusande retrostil med vackra originaldetaljer och moderna inslag för att underlätta vardagen. Bostaden är belägen i Hammarbyhöjden med ett stenkast från Nytorps gärde och Nytorpsbadet. 

I entrén till lägenheten välkomnas du av stilfull ekparkett och ljusa väggar. Här finner du goda förvaringsmöjligheter med platsbyggda, vackra och i stil anpassade garderober.

 

I vardagsrummet möts du av en tidlös retrokänsla med vackra detaljer. Här får ni gott om plats för skrivbord och soffgrupp, perfekt för mysiga stunder med vänner och familj. Här sprids solen fint över hela dagen och gör så att lägenheten känns väldigt ljus. Vardagsrummet och balkongens sydvästra läge gör så att alla dagens soltimmar kan spenderas i balkongen. Tack vare balkongs höga läge får man en privat känsla. Balkongen är utrustad med trall i massiv sibiriskt lärk och markis. 

Smakfullt renoverat kök som är utrustat med allt du behöver för att laga god mat och bjuda in till middagar. Här finns moderna vitvaror som spis, diskmaskin, varmluftsugn med pyrolys rengöringsfunktion, dubbla kyl- och frysskåp och spotlights. I köket finns det gott om arbetsyta, god förvaring bakom stilrena luckor samt plats för matbord. 

Fräscht badrum som renoverades i samband med stambytet 2012. Ljust kakel som övergår till ett stilrent mörkt klinkergolv. Utrustning i form av vattenburen handdukstork, badkar med duschvägg, WC, handfat på kommod, spegelskåp & vädringsfönster. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

Det rofyllda sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter då med bevarade originalgarderober. Lägenheten är välplanerad och erbjuder genomgående förvaringsmöjligheter av samma stil över hela bostaden. 

Detta är verkligen ett hem för den kräsne, här är du granne med det grönskande Nytorps Gärde där det bland annat finns stora öppna ängar, utegym och ett utomhusbad. Följer man Gärdet bort kommer man till Nackareservatet som erbjuder både upplysta elljusspår, svampskog, badsjöar, utegym, golfbana och mycket mer. Lägenheten ligger kommunikationsmässigt bra mellan Hammarbyhöjdens, Skärmarbrinks och Blåsuts tunnelbana. Hammarbyhöjden är ett mycket barnvänligt område med flertalet förskolor, affärer, restauranger och caféer i närområdet.

Detta är helt klart en hemtrevlig lägenhet som måste upplevas på plats!

Anmäl intresse för mer information!