BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Virkesvägen 5E, pl5

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 4279
Värdera din bostad

Beskrivning

FANTASTISK TERRASS-  STORA SOCIALA YTOR- GARAGE I HUSET

FANTASTISK TERRASS-  STORA SOCIALA YTOR- GARAGE I HUSET

Välkommen till en ljus och luftig bostad perfekt belägen högt upp i idylliska Hammarby sjöstad, ett stenkast från Lumabryggan, vattnet och Södermalm. Här finns det stort ljusinflöde tack vare fönster i två väderstreck. Här får du en kreativ våning för dig som söker något lite extra.

Det rymliga och välutrustade köket blir bostadens hjärta och självklara mittpunkt. Moderna vitvaror som diskmaskin, induktionshäll, dubbla kyl och frys, inbyggdnadsugn, och micro inspirerar till matlagning. Du har också gott om förvaring i många skåp och lådor. Elegant och tålig stenskiva. Här samlas familj och vänner för att laga mat och umgås och den socialt öppna planlösningen flätar vackert ihop köket med både matplatsen och vardagsrummet.

Den spaciösa ytan får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna hyser perfekt med plats för det stora bordet med 8-10 sittande matgäster. Även vardagsrumsdelen har ett generöst ljusinsläpp och är en perfekt plats att umgås. Här samlas ni med hög mysfaktor i soffgruppen framför TVn.

Med utgångs från de sociala ytorna når ni den soliga terrassen om ca 20 kvm. Det finns gott om plats för både grill och matplats, solstolar samt odlingar för den trädgårdsintresserade. Härifrån når ni ett rymligt förråd med plats för de mesta.

Du har också tre fina sovrum som ligger lugnt belägna. Sovrummen har plats för dubbelsäng samt skrivbord och annat möblemang som önskas.

Stort och fräscht badrum med infällda spotlights, kaklade väggar och klinkergolv. I ena delen kan du koppla av med en dusch med glasväggar och elegant takdusch. I andra delen kan du sköta om tvätten med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även gott om förvaring

Lägenheten har två förråd i huset. Föreningen äger marken, dvs friköpt tomt.  

Välkommen till Hammarby Sjöstad - Stockholms mest moderna och miljövänliga stadsdel. Beläget längs vattnet och omgivet av grönska, är detta område perfekt för dig som vill förena stadspuls med natursköna omgivningar.

Här finner du allt du kan önska dig av ett liv i staden. Njut av att bo i närheten av trendiga caféer, restauranger och butiker, medan du samtidigt har möjlighet att ta en avkopplande promenad längs den vackra vattnet. Hammarby Sjöstad har utformats med hållbarhet i åtanke och är känd för sin moderna infrastruktur, cykelvägar och utbyggda kollektivtrafiksystem, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Men det är inte bara stadslivet som gör Hammarby Sjöstad så attraktivt. Här finns även många grönområden och parker, perfekta för en löprunda eller en picknick i solen. Området har en unik karaktär som kombinerar storstadskänslan med lugnet i naturen.