BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Storgatan 14

  • 3 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 1051
  • 6
  • 5628
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en fantastisk och väl omhändertagen våning i renoverad sekelskiftesfastighet mitt i Mariefreds gemytliga stadskärna. Unik möjlighet att bo mitt i pittoreska stadskärnan mitt bland historiska byggnader. Här finns allt du kan önska av ett kvalitativt boende i Mariefreds mysigaste förening. Social planlösning med spatiösa rum, möjlighet till fler sovrum, två vackra och fungerande kakelugnar, badrum med dusch och tvättmaskin, gemensam uteplats på innergården. Egen parkeringsplats som är inkluderad i avgiften. En av stadens vackraste fastigheter med charm från tidigt 1900- tal. Vackra originaldetaljer bevarade såsom speglade pardörrar, snickerier, takhöjden, kakelugnarna, välvda fönster med mera. En bostad som bara måste upplevas på plats.

Hall
Välkomnande hall med direkt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Tapet i harmonisk slå ton och breda vackra furutiljor på golv. Vita snickerier och höga golvsocklar. Gott om plats för arbetsplats. Två inbyggda garderober för optimal förvaring.

Kök
Stort och socialt kök med fullständig maskinpark såsom ugn, spis, diskmaskin, kyl och frys. Furutiljor på golv och gula väggar i harmonisk ton. Mycket förvaring och arbetsytor tack vare den utbyggda köksön man kan sitta bredvid samt ett stort skafferi.

Badrum
Helkaklat och modernt badrum med både dusch, handfat, toalett samt tvättmaskin. 

Vardagsrum
Generöst och vackert vardagsrum med gott om ljusinsläpp genom två bågformade parfönster som bidrar till den härliga atmosfären. Vackra tiljor på golv och väggar i varm grön ton. En häpnadsväckande vacker kakelugn som fungerar. In till matsalen och sovrummet finns pardörrar i original bevarade. Vardagsrummet blir bostadens nav. 

Matsal
Ett helt otroligt rum med fönster i två väderstreck. Går att dela av till två rum för den som önskar. Detta rum skulle också kunna nyttjas som Master Bedroom. Enastående vacker kakelugn som fungerar. Väggar i grön ton och tiljor på golv. Spatiöst och väl tilltagen yta. Entré från gatan för den som önskar nyttja detta rum som kontor eller dylikt. Denna entré går också att sätta igen om man så önskar. Varför sitta i trappen med en kopp kaffe och titta på slottsparken och slottet? 

Sovrum
Via pardörrarna från vardagsrummet kommer man in i ett väl tilltaget sovrum med välvda fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Gott om plats för både garderobsvägg, skrivbord och stor dubbelsäng. Väggar i vilsam och dov ton och fantastiskt golv i original. 

 

Förråd
Del i öppet gemensamt förråd.