BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Haninge

Runstenstorget 4

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 5657
  • 54
  • 2538
Värdera din bostad

Beskrivning

Kanske bästa 2:an i Haninge? 

Hög komfort,   milsvid utsikt,    och nära till "allt"

Fantastiskt läge med direkt tillgång till hela Haninge centrum med sitt stora serviceutbud och kommunikationer. Men även en stor mängd sport, natur och bad inom bekvämt avstånd. Bekvämare läge är svårt att finna.

Här bor ni högt upp i huset med hänförande utsikt över landskapet och sikt till bland annat Globen. Ingen insyn och du vaknar varje morgon och blickar ut över en fantastisk vy från sovrum, vardagsrummet och inte minst från den inglasade balkongen där du kan slå dig ned med morgonkaffet och känna sinnesfrid. 

Huset var tidigare kommunhuset men totalrenoverades 2016 och moderna komfortabla lägenheter skapades i Haninges kanske allra bästa läge. Dubbla hissar tar dig snabbt till all service i Haninge centrum eller till parkeringen. Allmänna kommunikationer finner du direkt utanför centrumbyggnaden. 

När du stiger in i lägenheten möts du av en luftig lägenhet med mycket ljus. Efter en hall med plats för kläder och skor samt några garderober har du en halvöppen planlösning med det härliga vardagsrummet rakt fram, ett smakfullt kök till höger och ett badrum till vänster. Från vardagsrummet når du sovrummet och den underbara inglasade balkongen.

 

Takhöjd 2,8 meter.

Fina ekparkettgolv i hela lägenheten utom badrummet med klinker. Väggarna är genomgående ljust vita.

KÖK

Modernt kök från Vedum med gott om skåp och arbetsytor. Vackert ljusgrå med stänk av grön ton på skåpinredningen med ett vitrinskåp ger en behaglig brytning till det fasade vita kaklet över diskbänken och mörka bänkskivorna. Spishäll induktion, varmluftsugn, spiskåpa, diskmaskin och kombiskåp kyl/frys samt integrerad micro i bekväm arbetshöjd. Vitvaror Elektrolux.

BADRUM

Ett badrum för kräsna som pricken över i rymmer inte minst en lyxig duschkabin med ångbastu, takdusch, ett mindre kar med bubbelfunktion och massagestrålar. Här finner du även förstås ett handfat i kommod, väggspegel med belysning, badrumsskåp och wc men även en klädvårdsbänk med överskåp och tvättmaskin och torktumlare under. Mörkgrått klinkergolv och väggar klädda med 20x30 vitt kakel. Golvvärme (el)

VARDAGSRUMMET

Luftigt med härligt ljus och utsikt. Här ryms både soffa och matbord och lite till. Utgång till den inglasade balkongen som ger er ett ytterliga rum stora delar av året. Halvöppen planlösning mot köket och hallen.

SOVRUM

Här ryms en dubbelsäng och garderober. Tittar du ut genom fönstret har du en härlig vy över närområdet. 

INGLASADE BALKONGEN

Fascinerande utsikt och här ryms en soffgrupp och lite till. Utsikt på den "rätta" sidan av byggnaden. Västläge.

Slå dig ned och studera de vackra vyerna som når ända till bland annat Globen. Snygg trätrall på golvet. Eluttag och belysning. Plissérade solskyddsgardiner för riktigt soliga dagar. Glasen kan fullt ut skjutas undan för dig som vill sola eller bara ha öppen balkongkänsla.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd.