BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Virkesvägen 7A, takvåning

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 11660
  • 10
  • 5236
Värdera din bostad

Beskrivning

TAKVÅNING - UPP MOT 3,7 METER I TAKHÖJD - ENORM TERRASS I SYDVÄST

Välkommen till en ljus och luftig takvåning perfekt belägen högst upp i ett av de bästa hörnlägena i idylliska Hammarby sjöstad, ett stenkast från Lumabryggan och vattnet. Här finns det stort ljusinflöde tack vare fönster i tre väderstreck. Här får du en kreativ våning för dig som söker något lite extra.

Lägenheten går i modern stil och är fylld av luft och ljus med genomgående stora fönster och en härlig öppen planlösning med alla möjligheter att skapa din personliga stil. Som pricken över i har du också en underbart stor terrass (ca 29kvm) i sydväst som gjord för mysiga grillkvällar och sommarhäng. Du kommer direkt in i lägenhetens hjärta där du möts av vardagsrummet med ett halvetage med breda trappsteg som blir en naturlig plats för umgänge. Vardagsrummet badar i ljus med en hel vägg av stora fönster samt sidofönster. Massa förvaring under uppbyggnaden och golv i massivt vitpigmenterat furu. Golven i övriga lägenheten är vitlaserad ekparkett från Kährs.
I den här våningen umgås du ledigt med vänner och familj då kök och vardagsrum bildar en trivsam och social yta.

Köket är öppet mot vardagsrummet och matplatsen. Köket är modernt och snyggt i ljusgrått med svart stenkompositskiva som harmonierar fint mot vitt bistrokakel på väggen. Moderna vitvaror som diskmaskin, induktionshäll, inbyggdnadsugn, och micro inspirerar till matlagning. Du har också gott om förvaring i många skåp och lådor. Här finns plats för matbord för många personer. Köket har ett härligt ljusflöde från stora fönster och glasdörr mot terrassen.

Terrassen i sydvästläge med sol från tidig förmiddag fram till sen kväll, ger dig inte bara ytterligare matplatser, utan också plats för både soffor, solsängar, grill och plantering och kanske ett växthus, allt i ett högt och ostört läge med himlen som tak. Den generösa ytan sträcker sig längs hela lägenheten och har snyggt trägolv med klinker från Marrakech design vid båda terassdörrarna. Här finns massor med plats att umgås och njuta av året runt.

Du har också tre fina sovrum som ligger lugnt belägna mot föreningens innergårdar med gott om förvaring varav ett med Elfa hyllsystem och ett med garderobsvägg med inredning från Ikea. Två av sovrummen har plats för dubbelsäng, det mindre sovrummet har plats för 120 cm bred säng samt skrivbord och annat möblemang som önskas.

Från hallen med stor skjutdörrsgarderob och infällda spotlights når du det fräscha badrummet med infällda spotlights, kaklade väggar och klinkergolv. I ena delen kan du koppla av med en dusch med glasväggar och elegant takdusch. I andra delen kan du sköta om tvätten med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även gott om förvaring samt fönster.

Gäst-wc, även här med infällda spotlights, vilket är perfekt för gäster och den stora familjen.

Lägenheten har ett tillhörande förråd i husets souterängvåningsplan.

Brf Spinna, 79 bostadsrätter, garage i huset, flera cykelrum, barnsvagnsförråd, väl genomtänkta lösningar för käll- och avfallssortering. Dessutom friköpt tomt dvs föreningen äger marken.