BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Gladö Kvarn

Björklövsvägen 10

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 6558
  • 830
  • 13682
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning
Varmt välkomna till Björklövsvägen 10!

Här får jag presentera detta charmiga hus som byggdes under 2002 och som ligger ombäddad i grönskan som återfinns i expansiva Gladö Kvarn. För att komma till huset åker man längs med en skafttomt som gör att man endast glimtar huset från gatan, vilket också gör det väldigt privat beläget.

Insidan ger er på det nedre planet kök, vardagsrum med braskamin samt badrum/tvättstuga. Välplacerade fönster mot baksidan som vetter mot skogen och där solen strålar in som ger ett härligt ljusinsläpp.

På övervåningen hittar ni två separata delar som nyttjats som sovrum, varav den ena med helt öppet upp till nock med synliga balkar samt tre stora fönsterpartier som vetter längs med höjden av trädtopparna.

På utsidan har ni en härlig veranda vid entrén som sträcker sig längs med fasaden som stryker i sydväst, men också runt hörnet i ett lite mer svalt läge om man skulle behöva en paus från värmen. Tomten är under avstyckning och kommer hamna ganska exakt på 1000 kvm, se preliminär karta under fliken dokument.

Gladö Kvarn är en spännande plats där mycket har utvecklats till ett nytt villakvarter sedan detaljplanen vunnit laga kraft under 2011 och där en byggrätt idag medges för 150 kvm BYA på två våningar plus 40 kvm BYA för en komplementbyggnad. Det innebär naturligtvis att man på sikt har utmärkta möjligheter att bygga ut huset om livets förändringar skulle komma omkring.

Området står just inför slutetapperna att bli klara med arbetet att dra in kommunalt VA/avlopp och göra klart gatorna i området. För detta tillkommer kostnader som det kommer skickas ut räkningar för när området är klart, preliminärt Q1 2023. För mer information kan ni maila till gatukostnader@huddinge.se samt se bifogade dokument och länkar i beskrivningen.

Sammanfattningsvis ett utmärkt tillfälle för er som vill börja drömmen för ett framtida drömhus när tiden står rätt.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning
Entreplan:
Hall: Praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter. Golvvärme.

Kök: Hemtrevligt kök med träluckor och ljus bänkskiva i laminat. Klinkergolv. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, ugn och köksfläkt. Golvvärme.

Vardagsrum: Mysigt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartier.

Badrum/Tvätt: Helkaklat badrum som gjordes 2005. Handfat med kommod, WC, hörndusch med skiljeväggar samt tvättpelare. Golvvärme.

Övre plan:
Allrum/sovrum: Underbart rum med synliga bjälkar och öppet upptill nock kombinerat med de stora fönsterpartierna i höjd med trädtopparna som ger en härlig start på dagen.

Sovrum: Fint sovrum med fönster mot framsidan. Isolerat tak som ger även en del takhöjd i detta rum.