BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Vikdalsvägen 1

  • 3 rum och kök
  • 66.21 kvm
  • Såld
  • 2621
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade 3:a om ca 66,21 kvm i projektet Stadsporten intill Nacka Forum. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design och exklusiva materialval. Vill ni dessutom ha en social öppen planlösning med både terass och balkong, då har ni hittat rätt!

Väl genomtänkt och lättinredd planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för middagar vid stort matbord eller härligt häng i soffgrupp. Köket är snyggt med matta luckor i grafitgrå och stenskiva. Integrerad kyl/frys och diskmaskin, ugn, induktionshäll och mikro. Stort välplanerat sovrum med plats för förvaring och ett sepparat kontor som kan användas som barn/gäst-rum likväl. Badrummet är lyxigt med hotellkänsla. Här finns dusch med duschvägg i glas, handfat med kommod, toalett och snygg rund spegel med belysning. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vattenburen golvvärme, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset.

- Exklusiva, genomtänkta detaljer och materialval
- Arkitektur utöver det vanliga med upplyst fasad
- Garage i huset
- Golvvärme i hela bostaden
- Tillåten andrahansuthyrning
- Genomgående vattenburen golvvärme
- Stort sovrum och badrum med hotellkänsla
- Modern livsstil med digitala lås
- Låga avgifter och stora hyresintäkter
- Närhet till gym, stor galleria, badplats & natur

Lägenheten är registrerad som en 2:a men nyttjas som en 3:a

I projektet Stadsporten bor man i ett mycket bra och centralt läge med Nacka Forum som granne och såväl närhet till Nacka Strand och Järla Sjö. Bostäderna i Stadsporten ska vara personliga och tjänstgöra som riktiga hem i generationer. Extra fokus har därför lagts på vackra tidlösa material i en modern kombination. Du som boende i Stadsporten kommer få en välavvägd bas att utgå från och samtidigt stort utrymme att inreda efter eget tycke och smak.

Centrala Nacka är ett läge för de aktiva. Här har du stadspuls och aktiviteter utanför dörren. I området finns goda kommunikationer via buss, båt, tåg och cykel. Med endast 15 minuter till T-centralen har boende i Stadsporten en fantastiskt närhet till allt som Stockholm har att erbjuda, samtidigt som du bor granne med motion, båtliv, friluftsliv, shopping, restauranger, idrott, barer, gym och all annan tänkbar handel och service. Den nya tunnelbanan kommer till Nacka, med station ca. 200 meter från Brf Stadsporten. Tunnelbanan, den nya stadsporten och Nacka Forums ombyggnad, kommer göra Brf Stadsportens läge ännu mer attraktivt.

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - varmt välkommen på visning!