BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Högbergsgatan 18/Roddargatan 8, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 3613
  • 83
  • 2023
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en smakfullt renoverad lägenhet med fantastisk läge ett stenkast från Mosebacke! Här bor ni i en mycket solid förening med ett väldigt attraktivt läge.

Väl inne i lägenheten möts ni av en optimal planlösning där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Hallen har goda förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda garderober. Vidare in i lägenheten hittar ni köket och vardagsrummet som har en öppen och social planlösning. Köket har gott om arbetsyta på bänkskiva i granit samt förvaring bakom lackade köksluckor i beige nyans. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och integrerad kyl/frys. Här finns plats för större matbord. Intill köket finner ni vardagsrummet. Detta rum är lättmöblerat och har generösa fönsterpartier mot den lugna innergården. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel samt övrigt möblemang. Sovrummet har en genomgående grön nyans och är även det luftigt och lättmöblerat. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord samt förvaring i garderober. Badrummet är är helkaklat och utrustat med wc, handfat med kommod, handdukstork, golvvärme, dusch med duschdörrar samt förberett för tvättmaskin. Ni finner även vacker ekparkett genomgående i lägenheten. 

Här bor ni i ett lugnt och tyst område omringat av pittoreska och historiska hus bland kullerstensgator. Ett stenkast bort når ni livliga och populära Mosebacke torg och Götgatan. 

Missa inte denna lägenhet, välkomna på visning!