BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Katarina bangata 65, 2 tr

  • 5 rum och kök
  • 115 kvm
  • Såld
  • 8961
  • 156
  • 7678
Värdera din bostad

Beskrivning

TVÅ BALKONGER - 60-TALSDETALJER - BRA PLANLÖSNING - 2 BADRUM & 1 WC - SOLID FÖRENING!

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en 5:a med ett suveränt läge i en otroligt solid förening! Lägenheten är från 60-talet och har många välbevarade 60-tals detaljer och har renoverats med omsorg. Här finner ni en otroligt bra planlösning, två badrum, en gästtoalett och två balkonger var av den ena balkong är i direkt söderläge!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall som leder er in till lägenheten med två ingångar. Då detta är två ihopslagna lägenheter hyrs en del av trapphuset för att skapa en gemensam ingång till båda lägenheterna. I anslutning till hallen möts finner ni ett smakfullt 60-tals kök med många original detaljer bevarade som tex dörrar, kryddhylla och köksradio som idag fungerar alldeles utmärkt. Bakom vita köksluckor finner ni en hel del förvaring samt gott o arbetsyta i bänkskiva av rostfritt stål. Här finns även plats för middagsbord invid de stora fönsterpartierna. Den maskinella utrustningen är uppdaterad och här finns diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Från köket nås ett stort och öppet vardagsrum som ni enkelt kan möblera med större soffgrupp samt matbord om så önskas. Från detta rum når ni en av lägenhetens fantastiska balkonger med grönskande utsikt under sommar halvåret. Balkongen är belägen i söderläge och här kan ni njuta av solens strålar under sommarhalvårets alla dagar!

Från vardagsrummet nås det tillbyggda sovrummet via en skjutdörr, här finns gott om plats för dubbelsäng samt övrig förvaring. Via en dörr från 60-talet kommer ni ut till den inre hallen som leder er in lägenhetens övriga rum. Här finns ytterligare två stora sovrum. I denna del av lägenheten finner ni ett separat helkaklat badrum med wc, dusch, toppmatad tvättmaskin och handfat. Här finner ni även ett fönster. I anslutning till entrén finner ni även gästtoaletten som är utrustad med wc och handfat. Lägenheten har otroligt bra förvaring bakom garderober från byggåret. 

Välkomna in i lägenhetens andra del från entrén! Här finner ni ett stort öppen rum med fönster samt balkong. Rummet kan enkelt möbleras med soffa, säng, skrivbord samt övrigt möblemang om så önskas. Här finns även ett eget enklare kök samt helkaklat badrum. Tvättmaskinen i detta badrum ingår ej i köpet. 

Detta är sammantaget ett unikt boende som ni inte får missa! Letar ni efter en stor familjelägenheten med otroligt bra planlösning är denna lägenheten för er!

Varmt välkomna på visning!