BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 11, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 3793
  • 225
  • 2601
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD TVÅA I ATTRAKTIVT GAVELLÄGE!

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Insynsskyddat läge med grönskande utsikt
- Nyrenoverat kök i snygg design från 2015
- Nyrenoverat badrum med marmorgolv från 2015
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med låg belåning (1553 kr/kvm enl Årsredovisning 2020)
- 1000 Mbit bredband ingår i avgiften

Varmt välkomna till denna påkostade gaveltvåa (möjlig trea!) i pittoreska Midsommarkransen! Bostaden är belägen i lugnt insynsskyddat läge med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter. Generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig. Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt och påkostade materialval samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret. Köket (från 2015) är i modern ljusgrå design med gott om plats för matgrupp och badrummet (från 2015) med vackert klinkers i marmor, golvvärme och tvättmaskin. Gott om förvaring genom flertalet garderober och stort förråd i källarplan.

Stor stabil förening med god ekonomi där bredband om 1000 mbit ingår i avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, övernattningslägenhet, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.