BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo

Talluddsvägen 47

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 1019
  • 3589
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till din livsmöjlighet!

Ett hus på toppen av berget med utsikt över skurusundet och hela Skuru därtill. Har du alltid drömt om att bygga ditt egna hus på den perfekta platsen? Här har du en stor fastighet med ett optimalt läge där endast fantasin sätter gränserna. Tomten är så pass stor att den eventuellt går att stycka av till två mindre, detta måste kollas upp närmare med kommunen ifall det är av betydande vikt för en köpare. (Flera tomter i området har mindre fastigheter på ca 720 kvm)

Idag står ett hus på tomten som är fullt beboeligt men har en hel del renoveringsbehov. Säljaren kommer att skriva kontrakt med en friskrivningsklausul då hon gärna vill sälja det i befintligt skick, till detta finns även dolda fel försäkring tecknad. Tomten är något utöver det vanliga inte enbart pga sitt fantastiska läge utan äve

n för att tomten är så pass plan uppe på en höjd. På fastigheten idag får det byggas 160 kvm huvudbyggnad i ett plan eller 80 kvm i två plan enligt detaljplanen. Denna finns att tillgå ifall du kontaktar mäklaren för med specificerad information.Detta är något ni inte vill missa, jag ser fram emot att se er på visning!