BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll

Mariehällsvägen 18

  • 2 rum och kök
  • 40.7 kvm
  • Såld
  • 5678
  • 819
  • 2198
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett charmigt och ljust boende med enormt charmig balkong, optimal planlösning och trivsamt ljusinsläpp! I en skyddad och rogivande omgivning bor du med pulsen runt hörnet. Mariehäll har fördelen att ligga strategiskt på gränsen mellan norrort och västerort med optimala kommunala transportmöjligheter. På ett par minuters promenad når du Sundbyberg med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg samt bussar. Härifrån tar du dig till centrala Stockholm på ca 10 minuter.

Lägenheten är välplanerad med en öppen planlösning. Stort och rymligt badrum med tvättmaskin, dusch och förvaringsskåp. Vidare är hallen rymlig med bra förvaringsmöjligheter. Mellan kök och vardagsrum är det öppet med plats för matbord och soffhörna. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva i form av diskmaskin, ugn med spis samt mikro. Dessutom finns gott om förvaring och gedigna arbetsytor samt stor kyl och frys. Ett användarvänligt kök för dig som gillar att laga mat. Sovrummet ligger separat med plats för dubbelsäng, kontorshörna samt en garderobslösning.
Som kronan på verket har du en stor inglasad balkong i bästa solläge. Här får du plats med en större soffgrupp alternativt matplats samt grill och planteringar.

Brf Bällstabacken 1 är en välskött förening som i tidigare i år sänkte avgiften med 5 %. Föreningen består av 53 lägenheter fördelat på tre fastigheter, belägna i rofyllda Mariehäll. Genomgående gott skick på fastigheten och en stadig ekonomi. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter.

- Stor balkong med bästa solläge
- Öppen och social planlösning
- Nära Sundbyberg med alla dess kommunikationer
- Optimal planlösning
- Ljus med härlig grönska i omgivningen
- Stort källarförråd
- Genomgående hög standard!
- Bromma Blocks runt hörnet
- Gott om parkeringar och garageplatser i föreningen

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Sundbyberg. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.