BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 132, vån 5

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 4896
  • 1239
  • 2752
Värdera din bostad

Beskrivning

Den som uppskattar stora sällskapsytor och många soltimmar på balkongen kommer att gilla det här fina hemmet! Hallen ger ett gott första intryck och är alldeles lagom i storlek med plats för familjens ytterkläder och skor. De två sovrummen ligger bredvid varandra och har båda ett insynsskyddat läge. Badrummet är rymligt och är bland annat utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum möjliggör att du vid behov kan duka upp ett långbord för många nära och kära. Från vardagsrummet nås balkongen som har ett härligt solläge med sol från dag till kväll. 

Omtyckt BRF där månadsavgiften har varit densamma sedan första inflytt år 2009. Som boende här har du tillgång till ett källarförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra. Planer finns bland annat på att bygga ett orangeri på gården mellan husen. 

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knutpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Hall
Välplanerad och möblerbar hall med en trevlig vy över bostaden. Plats finns för en hatthylla och förslagsvis en byrå. Lite längre in finns två garderober. På samtliga golv, utom i badrum, ligger ett enhetligt parkettgolv och samtliga väggar går i en ljus nyans. Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett rymligt förråd som är beläget i samma port.

Sovrum 1
Bostadens största sovrum har ett rofyllt läge, helt fritt från insyn. Det finns gott om plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Längs hela ena väggen finns garderober.

Sovrum 2 
Även det mindre sovrummet är i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Samma insynsskyddade läge som i det största sovrummet.

Badrum 
Stort badrum med bland annat härlig golvvärme! Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskin och torktumlare är från 2019. Förvaringsmöjligheter finns i de vägghängda skåpen samt i tvättställskommoden. Badrummet är vidare utrustat med dusch med vikbara väggar. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek och de stora fönsterpartierna i kombination med solläget gör rummet riktigt ljust och trivsamt. Plats finns för en stor soffa, tv och annat möblemang såsom en läsfåtölj. 

Balkong 
Under den varmare delen av året så blir balkongen en förlängning av vardagsrummet. Här samlar man gärna familj eller vänner för luncher eller middagar i solen. Balkongens placering resulterar i soltimmar från tidig dag till kväll. Utemöbler och en massa växter finns det utrymme för.

Kök
Det trevliga köket är perfekt utformat i vinkel och har gott om skåpförvaring! Intill köksfönstret finns det plats för ett matbord för minst 6-8 personer. Vid kalas går det att duka upp ett långbord tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.
Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll (2021) och mikro.