BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Gamla Huddingevägen 444, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 5238
  • 248
  • 1232
Värdera din bostad

Beskrivning

Vindslägenhet med stora möjligheter! Disponeras idag som en liten 3:a men kan efter ombyggnation bli en stor 3:a med terrass och stora sociala ytor alternativt en liten 4:a. Omtyckt förening med tillgång till p-platser och en trevlig innergård där man gärna samlar vännerna under varma sommardagar. Internet ingår i avgiften, 1000/1000 mbit/s.

Hall
Välkomnande hall med fin blick över hela lägenheten. Hatthylla och hyllor för ytterklädsförvaring. Ekparkett på golvet med golvvärme. Säkerhetsdörr. 

Kök
Det smakfulla köket har gott om skåpförvaring och arbetsytor på en trevlig och social bardisk/köksö. Mörka skåps och lådfronter, grå bänkskiva och marrakechkakel ovan. Utrustat med kyl/frys, micro, diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet resulterar i trevliga sällskapsytor.

Vardagsrum 
Riktigt ljust och trivsamt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matplats. Alkov perfekt för hemmakontoret. Rummet har ett fint ljusinsläpp, utan någon direkt insyn, och utsikt över den charmiga gatan utanför. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum 1 & 2
Två mysiga och charmiga sovrum med snedtak och takfönster. Här finns plats för dubbelsäng, skrivbord och byrå. Det största rummet har ett platsbyggt loft och en skjutdörrsgarderob. Ekparkett på golven och målade väggar. Grannen intill har byggt en takkupa i det mindre rummet.

Badrum
Helkaklat badrum med badkar, handdukstork, handfat med kommod, badrumsskåp samt WC. Spotlights för optimal belysning.

Förråd
Två förråd ingår i överlåtelsen varav ett stort om 12 kvm ligger precis bredvid lägenheten och kan integreras med lägenheten och eventuellt göra takkupor och en terrass. Lägenheten kan då få ett till sovrum och bli en 4:a, alternativt en 3:a med stora sociala ytor. Källarförrådet är ca 2,5 kvm.