BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Skånegatan 113, 3,5 tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 6194
  • 511
  • 6835
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en ljus och välplanerad trea högt upp i huset på Skånegatan 113 med Vitabergsparken som närmsta granne! Ett hem fyllt av vackra detaljer och ett härligt ljusinsläpp från fönster i alla rum mot innergården.

Här kommer ni bo i en välplanerad bostad i en fastighet från 1933 och med en härlig atmosfär. Lägenheten ligger tyst och ostört högt upp på våning 3,5. Här möts ni av bevarade detaljer från byggåret, platsbyggd förvaring, stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus, stora och luftiga rum är bara några exempel på vad som understryker lägenhetens charm.

Kliv in i en välplanerad hall med bra avhängningsplats för ytterkläder samt förvaring i form av garderober. Hallen leder dig in till samtliga rum. Lägenheten har ett stor och luftigt vardagsrum som enkelt kan möbleras med soffgrupp med tillhörande möblemang samt större middagsbord om så önskas. Detta rum har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. I detta rum finner ni två dubbeldörrar ut till föreningens brandbalkong (tillhör ej lägenheten). Köket är charmigt och väl genomtänkt med gott om förvaring samt god arbetsyta. Här finns även plats för middagsbord. All maskinell utrustning ingår så som kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. I direkt anslutning till entrén hittar ni ett av de stora och välplanerade sovrummen. Detta sovrum har en platsbyggd garderob som ramar in sängen (180 cm) och sväljer en hel del förvaring. Det andra sovrummet som idag används som barnrum har goda möbleringsmöjligheter med plats för säng, skrivbord, förvaring samt lekyta. Här finns fina, platsbyggda hyllplan invid fönstret. Badrummet är helkaklat med ett fönster, tvättmaskin, dusch, handfat, wc samt förvaring. 

Detta är sammantaget en perfekt trea i en mycket solid förening med ett suveränt läge på Södermalm!

- Ljus och välplanerad trea med fönster mot innergården i alla rum
- Tvättmaskin
- Solid förening
- Gott om förvaring
- Flertalet förskolor i närheten
- Granne med Vitabergsparken
- 5 min promenad till Nytorget