BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hässelby Villastad

Hässelby strandväg 29

  • 6 rum och kök
  • 129 kvm
  • Såld
  • 328
  • 18229
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en charmig enplansvilla från 1963 med en friköpt tomt i Hässelby södra villastads trivsamma kvarter. Nu har ni chansen att forma ert drömboende med oanade möjligheter. Innanför grönskan med ett väldigt attraktivt läge finner ni denna villa om ca 129 kvm, 6 rum och kök med fina originaldetaljer. Ett boende med stor potential. Det går alldeles utmärkt att flytta in omedelbart. Stor, lummig och  välskött trädgård med olika fruktträd, buskar och planteringar. Huset står väldigt fint, från tomten har ni utsikt mot Mälarens vatten. Eget garage och asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Några få minuter till närmaste badstrand.

I den avlånga hallen välkomnas ni av ett vackert rött stengolv. Här finns också en stor garderob för ytterkläder. Invid hallen finner ni badrum med badkar och toalett. Det finns även en separat gästtoalett bredvid. Huset erbjuder tre-fyra bra sovrum med gott om plats för garderober. Det är ett stort ljust vardagsrum med flertalet fönster som låter ljuset flöda fritt in i rummet. Det finns en fungerande braskamin som kan användas under mysiga stunder. Från vardagsrummet finner ni utgången till den mysiga uteplatsen. Här kan ni avnjuta långa och härliga sommardagar. Trivsamt och arbetsvänligt kök och en rymlig matsal.

Detta hus går inte att missa och erbjuder flexibelt tillträde! Det är nära till förskolor, skolor och bra allmänna kommunikationer.

Tomt
Det är en stor 906 kvm friköpt tomt, inhägnad med en stor plan del som lämpar sig alldeles utmärkt för spel och lek. Här finns det dessutom flertalet vackra träd. Från tomten har ni utsikt mot Mälaren.

Övrigt
Besiktning är gjord i år.
Energideklaration är gjord 2021.
Radonmätning pågår.