BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Tranebergsvägen 120

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 6526
  • 565
  • 10937
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och fräsch 3:a med radhuskänsla och egen ingång i populära Traneberg! Här bor du nära stan i en lugn och trevlig miljö i en stabil förening med promenadavstånd till Alviks torg. Naturskönt område med närhet till vatten och en familjär badstrand. I direkt anslutning till lägenheten finns en matvaruaffär, ett par trevliga restauranger samt tunnelbanan endast ett par minuter bort. Föreningens garageplatser ligger på behagligt avstånd. Vidare finns det flera dagis och förskolor i närheten.

Genomgående välplanerad lägenhet med egen ingång och härligt ljusinsläpp från flertalet större fönster. Stort sovrum som erbjuder gott om utrymme för dubbelsäng samt förvaring i separat klädkammare/walk in  closet. Helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork, inglasad dusch, kommod och toalett. Dessutom finns tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Det mindre sovrummet fungerar perfekt som barnrum eller kontor/gästrum. Lägenheten har ett öppet och rymligt vardagsrum med plats för större matgrupp, soffa och TV-hörna. Härifrån tar du dig även ut på uteplatsen i sydvästläge med härlig sol större delen av dagen. Terassen är 14 kvm och här finns gott om plats för grupper av utemöbler. När mörkret faller är uteplatsen fint upplyst av armaturer monterade på husets fasad.

Vidare finns ett modernt och optimalt planerat kök med induktionshäll, kyl och frys, fläkt, inbyggd ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Bänkskivan i marmor och matchas med ljust kakel och gråa skåp som erbjuder förvaring ända upp till taket. 

Lägenheten är unik i sitt slag och nyproducerad (2017) med en genomgående fräsch känsla samt påkostade detaljer.
Lägenhetens bruksarea är 70 kvm enligt mätbevis.

Brf Grindstugan är en stabil förening med 62 lägenheter. Föreningen har en ordnad ekonomi med välskötta fastigheter. Man disponerar över 18 garageplatser som hyrs ut till ett förmånligt pris. Vidare finns två välutrustade tvättstugor, ett hobbyrum samt en gästlägenhet som kan hyras. Föreningen förfogar över en gemensam uteplats med grill och utemöbler. 

- Genomtänkt och välplanerad 3:a med egen ingång
- Nyproducerad med hög standard (2017)
- Härligt stor terrass om 14 kvm med skjutdörrar som ger ett extrarum på sommaren med grill och utemöbler.
- Rymlig walk-in closet
- Garageplatser precis utanför dörren
- Nära till tunnelbana och mataffärer
- Stor och stabil förening som förfogar över gemensam uteplats med möjligheter till grill och aktiviteter
- Mälaren ligger på gångavstånd med trevliga promenadstråk och stränder
- Gångavstånd till Minnebergs Strand och Alvik där både dagis och grundskola finns.
- Fina grönområden på promenadavstånd intill Mälaren med Ulvsunda Slott som kronan på verket

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lummigt område beläget cirka 10 minuter från centrala Stockholm med tunnelbana. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en välrustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.